WiFi

images

Een draadloos netwerk maakt gebruik van radiogolven in plaats van kabels. In Nederland wordt vooral Wi-fi gebruikt (IEEE standaard 802.11b).

Een Draadloos netwerk is zeer stabiel, betrouwbaar en kan met de huidige technieken zeer snel zijn. Een installatie door een monteur van RIWN computerservice staat voor kwaliteit en u heeft garantie op de installatie.

Deze service is voor bedrijven en particulieren van 1 tot 254 aansluitingen, voor de vaste lage prijs zoals onder vermeld staat. Indien u zelf beschikt over hardware dan kunnen wij deze ook voor u installeren en configureren, indien u wenst dat wij de hardware leveren dan heeft de monteur deze altijd op voorraad in de bus.

Draadloze netwerken

Een draadloos netwerk, draadloos werken zal steeds meer de toekomst worden.                         Naast eenvoudig een draadloos toetsenbord en muis, kunt U nu ook Uw netwerk draadloos uitvoeren. U kunt met uw notebook PC door Uw gehele bedrijfspand (woonhuis) werken, Uw ruimte kan flexibeler gebruikt worden. Behalve het netwerk in Uw bedrijfspand of thuislocatie (indoor wireless) kunt u ook de verbindingen tussen verschillende vestigingen draadloos uitvoeren (outdoor wireless).

Waarom Draadloos

- De verbeterde prijs/prestatie maakt het attractief voor brede toepassing.

- Wireless technologie creëert vele nieuwe mogelijkheden.

- Status, gemak, echte mobiliteit.

- Soms goedkoper dan bekabeling.

- Sneller te installeren, geen hak- en breekwerk.

- Brengt het netwerk waar draden niet kunnen komen.

Beveiliging

U hoort misschien met regelmaat verhalen over een draadloos netwerk dat niet beveiligt zou zijn: Veilig draadloos netwerken bestaat; met de juiste hardware en de juiste software maken wij voor U in een handomdraai Uw draadloze netwerk.

De kosten

Een installatie van een draadloos netwerk kan zeer goedkoop bij u thuis worden geïnstalleerd de kosten bedragen  *42,-  Euro per uur [particulier inclusief de voorrijkosten] *72,60 Euro per uur [zakelijk inclusief de voorrijkosten]maar uit de ruime ervaring komt het niet vaak voor dat R.I.W.N. langer dan 1 uur nodig heeft.

Het voordeel van R.I.W.N. tegenover andere service bedrijven is zijn flexibiliteit, indien er extra wensen of problemen zijn dan is RIWN opgeleid om ook pc problemen te kunnen oplossen, ook voor de communicatie tussen oudere systemen en nieuwe systemen, en zeer moeilijk te bereiken ruimtes weet R.I.W.N. raad mee.

Zakelijk of particulier wij bieden aan beide de juiste service en kwaliteit, en in het geval van een zakelijke aansluiting krijg u ook een vast contact persoon voor het geval er een storing mocht zijn. Met R.I.W.N. bent u dus zeker van kwaliteit, en bespaard u ook nog een hoop geld aan de installatie kosten.

 

Moeilijk huis, versterkt signaal, grote afstand

Ook als de locatie minder goed bereik heeft dan heeft R.I.W.N. een oplossing, wij leveren standaard de allerbeste en tevens ook zeer goed geprijsde hardware.

Deze hardware is door middel van slimme configuratie en een zee van instellingen zo bruikbaar te maken dat deze in bijna alle gevallen zonder problemen te gebruiken is.

Tevens levert R.I.W.N. de nodige versterkers, antennes ( klein & groot )

En natuurlijk niet te vergeten hebben wij een speciaal type ontvanger voor de pc welke het hoogst haalbare signaal zal ontvangen.

Eenmaal in contact met R.I.W.N. dan weet u dat de installatie en het advies in goede handen is, want service is iets wat we ook na de installatie en verkoop zullen blijven verlenen. Ook na kantoor uren is R.I.W.N. gewoon te bereiken.

*(genoemde bedragen zijn inclusief BTW)


Het klinkt zo makkelijk, en dat kan het ook voor u zijn. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, één telefoontje en u heeft antwoord:                 06 10 77 31 38 / 046 - 7112806 

© RIWN 2020